Vores filosofi er "Keep IT simple"

LogIT blev grundlagt i 1998, med fokus på applikationsudvikling, baseret på IBM XWork server.

 

Vores filosofi er  ”Keep IT simple”, og det realiserer vi ved at anvende IBM XWork server, der er særdeles velegnet til prototypeudvikling, og som gør det enkelt at tilpasse systemet til skiftende behov. Det betyder, at aftaler er simple og til at gennemskue for dig som kunde.

 

Partnerskaber
LogIT har gennem årene etableret samarbejder med en række partnere, der hver især enten er markedsledende inden for deres område eller besidder spidskompetencer som LogIT gør brug af.

 

LogIT er medejer af FraudID, der har udviklet en række sikkerhedsløsninger mod kreditkortmisbrug. FraudID besidder en unik spidskompetence på deres forretningsområde, og er IBM Business Partner med IBM's I2 løsninger i porteføljen. Læs mere på www.fraudid.dk

LogIT er også medejer af fmcg solutions, der er stiftet af Mediaplus, Majkilde, PHL Consult og LogIT, alene med fokus på løsninger til dagligvarebranchen. Læs mere på www.fmcgsolutions.dk

 

 

LogIT Answer
I 2002 udviklede LogIT en kundespecifik spørgeskemaapplikation for en stor dansk virksomhed. Heraf opstod ideen til LogIT Answer, og vi er idag markedsledende inden for spørgeskemasystemer til Notes Domino platformen, med flere end 40.000 brugere i ind- og udland. 

 

Læs mere om LogIT Answer på www.logitanswer.com

 

Ejerkreds

Ejerkredsen består af en række partnere, der har deres daglige virke i LogIT.

 

IBM logo

 

.

LogIT A/S

Bechgaardsvej 16, 7100 Vejle

 

Tlf 7020 2104 :: Fax 7020 2115

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.