• TOPBAN-xworks
 • smartcloudfinal
 • notes9medico
 • products980

 

audi logo

 

Løsning til Audi Danmark

Audi Danmark ønskede en preview vurdering af den nye Audi A3 Limousine nogle måneder før lanceringen. Under bilens 14 dages preview tour hos Audis forhandlere gav LogIT Answer kunderne mulighed for, hurtigt og nemt, at bedømme og beskrive deres oplevelse af bilen. På den måde kunne Audi Danmark hurtigt indsamle en større mængde feedback.

 

Dataindsamlingen foregik ved hjælp af en QR kode på selve bilen. Koden kunne scannes med smartphones og andre smartdevices. Herefter kunne kunderne udfylde et device tilpasset spørgeskema på ganske få minutter og samtidig deltage i en konkurrence om biografbilletter.

 

- LogIT har løst den stillede opgave som ønsket og udvist en høj grad af fleksibilitet i forbindelse med en stram deadline. Jeg vil med glæde benytte LogIT til lignende opgaver i fremtiden.

 

Jacob Thiesen, online marketing, Audi Danmark

 

 

For mere information kontakt Søren Ørnstrup, Tlf. 4059 2113 , Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Case:

audi logo- LogIT har løst den stillede opgave som ønsket og udvist en høj grad af fleksibilitet i forbindelse med en stram deadline...

Læs mere …
 • ibmp2187

  IBM Løsninger
  LogIT har 15 års erfaring med
  IBM licenser og løsninger
  → Læs mere

 • answer187


  Online spørgeskema
  Markedets mest dynamiske
  løsning
  → Læs mere

 • fraudidibm


  LogIT samarbejdspartner
  Sikkerhedsfirma med mange
  års erfaring
  → Læs mere

.

LogIT A/S

Bechgaardsvej 16, 7100 Vejle

 

Tlf 7020 2104 :: Fax 7020 2115

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.