• TOPBAN-xworks
 • smartcloudfinal
 • notes9medico
 • products980

lant2

 

Udfordring


Skab et spørgeskemaværktøj til løbende indsamling af leverandørdata for Lantmännen Unibake

 

Løsning


Tilpasning af LogIT’s Answer til Lantmännen Unibake’s specifikke behov

 

Resultat


Større fleksibilitet og overblik over Lantmännen Unibake’s leverandørdata og en betydelig tids- og ressourcebesparelse ifm. indhentning af data.

I samarbejde med Lantmännen Unibake har vi i LogIT videreudviklet på vores fleksible spørgeskema- og formularsystem Answer. Via Answer har vi skabt et effektivt dataindsamlingsværktøj, med let adgang til og overblik over, store mængder data. Samtidig kommer det til at give Lantmännen Unibake store ressourcebesparelser og helt nye analysemuligheder. Læs mere om historien og processen nedenfor.


Historien


”Det er så godt, at man går ud og anbefaler det til andre”


En af verdens førende bagerikoncerner, Lantmännen Unibake, med ca. 4000 medarbejdere i 11 lande, henvendte sig til LogIT med et behov for at kunne indsamle leverandørdata på IBM’s Lotus Notes Domino Platform.

 

LogIT Answer - Det oplagte valg


Som et af landets førende Notes Domino konsulenthuse, var LogIT og vores spørgeskemaværktøj Answer et oplagt valg for Lantmännen Unibake, der da også  allerede havde hørt om os.
De stod med en konkret opgave: At integrere et spørgeskemaværktøj i en leverandørportal, og vidste, at de havde meget specifikke behov. Answers fleksibilitet og udviklingsmuligheder var derfor en væsentlig årsag til at vi blev samarbejdspartnere i denne proces.
”Hvis man bruger Notes, så kender man udbuddet af samarbejdspartnere, og der var vi ikke i tvivl om, at det skulle være LogIT.” (Michael Knudsen, Solution Architect i Lantmännens Solution Centre)

 

En virksomhed med ja-hatten på


I praksis handlede det for Lantmännen Unibake om, at få et værktøj, der kunne integreres med deres leverandørportal og mere effektivt indhente data fra deres forskellige leverandører. I samarbejdet om, at udvikle Answer til at møde Lantmännens behov, tøver Ida Juul Jensen, Corporate Purchasing Assistant hos Lantmännen Unibake, ikke med at kalde det endelige produkt for ”den dybe tallerken om igen”. Hun fremhæver desuden Answers store fleksibilitet og muligheden for løbende at tilpasse værktøjet til nye behov.


”Vi bliver løbende informeret om nye muligheder og funktioner af LogIT – og faktisk har noget af det bedste været måden, vi er blevet serviceret på. Vi blev aldrig efterladt, og der er altid blevet fulgt op – det er virkelig en virksomhed med ja-hatten på”.


Mange funktioner, mange fordele


Hos LogIT har vi udviklet Answer med henblik på, at give så mange forskellige fordele som muligt i brugen af spørgeskemaer ved, at tilbyde et bredt udvalg af funktioner. Lantmännen Unibake nævner især spring & masking funktionen som særlig vigtig.


Spring & masking giver mulighed for, at der kan springes mellem felter, sider og spørgsmål, samt at dele af spørgeskemaerne kan maskeres for brugeren, så de ud fra deres svar kun ser de dele, der er relevante for netop dem.


Det betyder en enorm effektivisering og tidsbesparelse for Lantmännen Unibake, der tidligere måtte basere deres dataindsamling på sidelange Word eller pdf-filer med mange spørgsmål. De skal ikke længere bruge tid på at overføre data fra Word til databaser, da denne funktion er et centralt element i Answer. I stedet kan de nu fokusere på nye analyser ved, at udnytte mulighederne for eksempelvis, at søge på tværs af de indsamlede data.


”Spring & masking bliver brugt hele tiden – med LogIT og Answer er informationerne blevet tilgængelige på en måde de slet ikke var før.”


”Det er fordi de er ildsjæle”


Hos LogIT har vi været meget glade for samarbejdet, og glæder os over, at følelsen er gengældt – derfor kan vi heller ikke lade være med at lukke historien med at citere Ida Juul Jensen, Corporate Purchasing Assistant hos Lantmännen Unibake, som sender følgende pæne ord med på vejen:


”Det er fordi, de er ildsjæle hos LogIT. Man kan virkelig mærke, at de brænder for det de laver, og det kan mærkes i alt fra support til afregning. De har virkelig lyttet og arbejdet for at få det til at fungere så godt som muligt, også selvom vi kom med nogle ganske særlige krav.

 

 

For mere information kontakt Søren Ørnstrup, Tlf. 4059 2113 , Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Case:

dc2Systemet er anvendeligt uanset om det er søm, skruer, sko eller strømper som skal sendes fra et sted til et andet.

Læs mere …
 • ibmp2187

  IBM Løsninger
  LogIT har 15 års erfaring med
  IBM licenser og løsninger
  → Læs mere

 • answer187


  Online spørgeskema
  Markedets mest dynamiske
  løsning
  → Læs mere

 • fraudidibm


  LogIT samarbejdspartner
  Sikkerhedsfirma med mange
  års erfaring
  → Læs mere

.

LogIT A/S

Bechgaardsvej 16, 7100 Vejle

 

Tlf 7020 2104 :: Fax 7020 2115

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.