• TOPBAN-xworks
 • smartcloudfinal
 • notes9medico
 • products980

 falck

 

I Vejle sidder Falck Travel Care og koordinerer vejhjælpsindsatsen overalt i Europa via en avanceret Lotus Notes/Domino løsning leveret af LogIT.


"Notes-løsningen er kernen i vores daglige arbejde. Det er der, alle vores informationer opbevares, og der vi kan følge hver enkelt sag, siger Steen Bækgaard, afdelingschef ved Falck Travel Care i Vejle.Uanset hvor det går galt på de europæiske veje, kimer telefonen i Vejle hvis den uheldige bilist vel at mærke er dækket af Falck Travel Care. Årsagen til, at det overhovedet kan lade sig gøre, skal findes i IT-systemerne hos Falck i Vejle.

 

Falck Travel Care's medarbejdere navigerer mellem 3 – 4 skærme og lige så mange tastaturer, samtidig med at de taler alverdens sprog i deres trådløse telefon-headset. Den centrale skærm viser Notes-løsningen, som alle data vedrørende problemet indtastes i. En anden skærm er til GIS-systemet (dækker indtil videre kun Danmark), der grafisk viser, hvor i landet Falck har biler, om bilerne er midt i en opgave, på vej til en opgave eller er ledige.

 

"Notes-løsningen er fuldt integreret med Falcks centrale IT-system, med faxserveren og med telefonsystemet, så vi kan faxe eller ringe op overalt i Europa ved at klikke på skærmen, fortæller Steen Bækgaard.

 

case falck

 

Lynnedslag slog ikke Notes ud

 

Steen Bækgaard lægger ikke skjul på, at det ikke var helt tilfældigt at Falck tilbage i 1996 valgte at samarbejde med LogIT om installationen, driften og udviklingen af Lotus Notes/Domino: 

Valget af LogIT var helt naturligt, da de har nogle nøglepersoner, som har et virkelig godt kendskab til vores specifikke behov og til vores organisation.

 

"Notes er motoren i det meste hos Falck Travel Care, og det er utroligt stabilt. Den første Notes-løsning blev installeret i 1996, og den har kørt uafbrudt lige siden. Ganske vist var der på et tidspunkt et lynnedslag i en server, der fik hardwaren til at gå ned, men Notes klarede sig, forklarer Søren Ørnstrup, partner hos LogIT.

 

Fleksibel struktur vinder markedsandele

 

Selv om Falck Travel Care beskæftiger sig med vejhjælp, er opgaverne markant anderledes nu end tidligere. Flere bilmærker tilbyder såkaldte mobilitetsgarantier. Det indebærer, at kunderne er sikret hurtig vejhjælp, reparation og evt. en erstatningsbil, hvis deres egen bil går i stykker.

 

- Bilfabrikkerne ønsker ikke at opbygge egne servicesystemer, derfor køber de ofte disse ydelser hos os. Men kravene til os varierer fra fabrikant til fabrikant, og for at imødekomme det, skal vi have en fleksibel IT struktur. Notes-løsningen er en fantastisk platform, der hurtigt, nemt og økonomisk overskueligt kan omstilles, tilpasses og justeres til skiftende behov, siger Steen Bækgaard.

 

Via Notes-løsningen kan Falck Travel Care ligeledes servicere de bilfabrikker, der f.eks. ønsker en detaljeret statistik over nedbrud fordelt på modeller, regioner osv. Bilfabrikkerne bruger efterfølgende oplysningerne til at følge op på deres kunder. Falck Travel Care sælger ikke længere kun vejhjælp, men i stigende grad kundeinformationer til bilfabrikkerne. Markedsandele vindes så at sige og Lotus Notes/Domino har ikke spillet en uvæsentlig rolle i den udvikling. 

 

Dokumentation er altid en god ting

 

I Notesløsningen kan Falck Travel Care dokumentere alt, hvad der foregår i forbindelse med en sag. Det kan vise sig værdifuldt, at være i stand til at dokumentere hvad der via mobiltelefon blev aftalt mellem chaufføren et eller andet sted i Europa og falckmedarbejderen i Vejle.

 

Og for dem, der står i vejkanten med en defekt bil, er det vigtigt, at kunne få at vide, hvornår servicebilen er kørt af sted, og hvornår den forventes at nå frem, slutter Steen Bækgaard.

 

For mere information kontakt Søren Ørnstrup, Tlf. 4059 2113 , Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Case:

falckIndsatsen overalt i Europa koordineres via en avanceret Notes løsning leveret af LogIT. 

Læs mere …
 • ibmp2187

  IBM Løsninger
  LogIT har 15 års erfaring med
  IBM licenser og løsninger
  → Læs mere

 • answer187


  Online spørgeskema
  Markedets mest dynamiske
  løsning
  → Læs mere

 • fraudidibm


  LogIT samarbejdspartner
  Sikkerhedsfirma med mange
  års erfaring
  → Læs mere

.

LogIT A/S

Bechgaardsvej 16, 7100 Vejle

 

Tlf 7020 2104 :: Fax 7020 2115

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.